Weboldal készítés

Céges Weboldal Készítés

Céges Weboldal Készítése

A legtöbb fogyasztó manapság már az Interneten keresi meg a számára legmegfelelőbb terméket vagy szolgáltatást. Az “eCommerce Foundation” jelentése szerint a fogyasztók 88%-a az online vásárlás előtt több helyen is rákeresnek a megvásárolni kívánt termékre. Ez a fajta vásárlási trend is megmutatja a weboldalak fontosságát a cégek számára. Ha azt szeretnénk, hogy cégünk sikeres legyen és a lehető legtöbb lehetőséget kiaknázza, akkor nem kérdés, hogy szüksége lesz egy weboldalra.

Egy weboldalra nem csak akkor van szüksége a cégnek, ha online értékesít termékeket. A fent említett keresési szokások miatt fontos, hogy a potenciális ügyfeleink gyorsan és könnyedén találják meg az általunk nyújtott szolgáltatásokat. Ebben a cikkben néhány fontos érvet sorolunk fel, hogy miért érdemes céges weboldalt üzemeltetnünk.

Olcsó

Egy weboldal üzemeltetése manapság már nagyon olcsó. Mindössze egy domain névre és egy tárhely szolgáltatóra van szükségünk. Ez éves szinten kb. 10 000 – 15 000 Ft-os költséget jelenthet. Ez nem tartalmazza a weboldal elkészítésének költségét, hiszen az személyes igényeinktől függ. Ha egy egyszerű bemutatkozó oldalra van szükségünk, akkor aránylag olcsón meg lehet úszni, de ha speciálisabb funkciókkal ellátott weboldalra van szükség akkor értelemszerűen ennek ára is növekedni fog. Ez viszont egy egyszeri befektetés.

A konkurenciád már online van

Ha te vagy az első a területeden, aki megjelenik online, az hatalmas előnyt jelenthet. Ahogy már azt korábban említettük, a legtöbb fogyasztó online keresi a számára megfelelő terméket vagy szolgáltatást. Amennyiben a mi cégünk nincs online, akkor ez a potenciális vásárló valamelyik konkurenciánknál fog kikötni.

Új hirdetési lehetőségek

Egy weboldal hirdetési szempontból is új lehetőségeket nyit meg számunkra. Facebook vagy Google hirdetésekkel nagyon gyorsan nagyon sok embert érhetünk el aránylag kis befektetéssel. Ez a fajta hirdetési mód ráadásul sokkal hatékonyabb a tradicionális offline hirdetésekkel szemben, hiszen pontosan meg lehet célozni közönségeket, akik nagy valószínűséggel érdeklődnek a termékeink/szolgáltatásaink iránt.

Hamarosan kötelező lehet

Egy korábbi kormány bejelentés kapcsán elképzelhető, hogy a cégalapítás egyik feltétele lenne a céges weboldal. A gazdasági versenyképesség növelése érdekében a kormány és a Magyar Nemzeti Bank számos új javaslatot fogalmazott meg, köztük a következőt:

“Kötelező vállalati honlap: Magyarországon ma minden negyedik vállalatnak nincsen honlapja. A cégbejegyzéshez, illetve nyilvántartásban maradáshoz (adószámhoz) feltételként elő lenne írva, hogy minden cégnek legyen weboldala.”
Forrás: Index

Szeretne Ön is céges weboldalt olcsón

Ha még nem rendelkezik weboldallal, mi segítünk Önnek. Olcsón elkészítjük modern céges weboldalát rövid határidővel. Segítünk kiválasztani Önnek a megfelelő domain nevet és tárhely szolgáltatót is. Kattintson ide árakért és részletekért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *