Honlapkészítés Budapesten

Egy hatékony vállalkozás működéséhez ma már elengedhetetlen az online jelenlét. A modern honlapkészítés nem csak kizárólag a kódolást jelenti, hanem grafikai, marketing, közösségi média, keresőoptimalizálási és egyéb szakértelmet is megkíván. Cégünk teljeskörűen vállalja az Ön weboldala elkészítését annak érdekében, hogy maximálisan elérje a kitűzött célját.

Keresőoptimalizált weboldalkészítés

A honlapkészítés és működtetés elngedhetetlen eleme a keresőoptimalizálás. Ez egy összetett folyamat, melynek révén az oldalainkat könnyebben megtalálhatóvá, elérhetővé tesszük a keresők számára. Minél jobban van az oldalunk optimalizálva a keresők számára, annál előrébb fognak szerepelni az oldalaink az organikus keresési találatokban. Ennek nagyon fontos szerepe van, mivel így növelhetjük az oldalunk látogatottságát, valamint hosszú távon pénzt is spórolhatunk. Például, ha van egy termékünk amit szeretnénk értékesíteni, nem mindegy, hogy arra könnyen (ingyenesen) rátalálnak az emberek a keresőkből, vagy súlyos pénzeket kell ráköltenünk, hogy hirdetésekkel oda irányítsuk a potenciális vásárlóinkat.

Egy weboldalnál több dologra is oda kell figyelni a keresőoptimalizálás (SEO) során.

  • Technikai SEO. A weboldal szerkezetét, a tartalom típusokat (oldalak, cikkek, termékek stb.), úgy kell kialakítani, hogy azokat a keresők fel tudják dolgozni. A weboldalt regisztrálni kell a nagyobb keresőkben, strukturált adatokat kell használni stb.
  • Tartalmi SEO. Milyen tartalom és az hogyan kerül fel az oldalunkra? Milyen kulcsszavakat használunk? Címsorok használata stb.
  • Külső (Off-page SEO). Milyen linkek mutatnak az oldalunkra? Ezzel nagyon kell vigyázni, ha nem megfelelően van elvégezve akkor többet árthatunk vele, mint amennyi hasznot hozna.

 

Honlapkészítés Budapest - Mobilbarát weboldal

A keresőkben való rangsorolás egyik fontos eleme, hogy a weboldalunknak mobilbarátnak kell lennie., a különféle mobil/okos eszközökön is probléma nélkül kell, hogy a látogató tudja böngészni, használni a weboldalt. Ha ez nincs meg, a Google azonnal büntet!

2022-es adat az Egyesült Államokból azt mutatja, hogy az összes webes látogatás 52,79%-a mobil eszközökről érkezik, míg a 47,21%-a jön csak asztali számítógépről. Ez a trend hazánkban is megfigyelhető. Az alábbi kép egy magyar oldalunk statisztikája:

Honlapkészítés Budapest

Ebből is látható, hogy rendkívül fontos a mobilbarát weboldal. Mi az Avrasys-nél az ún. "Mobile First" megközelítést használjuk a weboldalaink fejlesztése során, tehát már a kezdeteknél a mobil eszközöket vesszük figyelembe elsőként.

 

Honlapkészítés Ingyenes CMS rendszerrel

Egy weboldalt többféleképpen is el lehet készíteni. Lehet teljesen nulláról, vagy már meglévő CMS/tartalomkezelő rendszer felhasználásával. Az egyik ilyen tartalomkezelő rendszer a WordPress, melyet mi is szoktunk használni. 

Az ilyen rendszerek igénybe vétele lehetővé teszi, hogy a weboldalt gyorsan és költséghatékonyan elkészíthessük. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ezzel nincs munka, csak azt, hogy fel tudunk használni már meglévő, gyakran használt funkcionalitásokat. Nincs szükség külön adminisztrációs felület, blog, felhasználó kezelés vagy éppen termékkezelés funkcionalitások teljesen nulláról való fejlesztésére. Ezek, kisebb módosításokkal az ügyfél igényei szerint testreszabhatók.

Ezt az opciót azoknak ajánljuk, akik kisebb költségvetéssel rendelkeznek, valamint ha csak egy egyszerűbb, például bemutatkozó weboldalra van szükségük.

CMS rendszerrel készült weboldal árak

A végső ár minden esetben az egyedi igények felmérése után kerül megállapításra az alábbi induló árakkal:

 

Weboldalkészítés egyedi rendszerrel - Honlapkészítés Budapest

Ezt az opciót azoknak ajánljuk, akik nagyobb költségvetéssel rendelkeznek, valamint nagyobb, esetleg nemzetközi projectre van szükségük. Az ilyen rendszerek általában specifikus és komplex funkcionalitásokkal rendelkeznek, valamint folyamatos és nagyszámú forgalmat kell kiszolgálniuk. 

Egyedi rendszerrel készült weboldal árak

A végső ár minden esetben az egyedi igények felmérése után kerül megállapításra. Ebben az esetben még induló árat sem tudunk mondani. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy áttudjuk beszélni az igényeket.

Honlapkészítés folyamata - Honlapkészítés Budapest

Először is ki kell töltenie egy kérdőívet, melyet erre a linkre kattintva tehet meg. Ezután egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tovább egyeztetünk, hogy a lehető legjobban megértsük az igényeit, elvárásait.

Ezután elkészítünk egy grafikai sablont, majd pedig miután ezt Ön jóváhagyta elkezdjük a honlap fejlesztését.

Önnel folyamatosan kapcsolatban leszünk és egyeztetni fogunk a részletekről. Kérjük, hogy a fejlesztés során felmerülő kérdésekre lehetőség szerint gyorsan válaszoljon a fennakadások elkerülése érdekében.

Miután elkészült és átadtuk a honlapot nem feledkezünk meg Önről, CMS honlap esetén 6 hónap karbantartást, frissítést, egyedi rendszerek esetén pedig szintén 6 hónap karbantartást, hibajavítást vállalunk.

Honlapkészítés Budapest – Gyakori Kérdések

Van egy régi weboldalam. Érdemes felújítani?

A válasz röviden, Igen! Az Internet és a webes technológiák elképesztő sebességgel változnak és fejlődnek. Egy 10-15 évvel ezelőtt készített weboldal ma már valószínűleg számos technikai problémába ütközik, pl. SEO terén. De a design trendekben bekövetkezett változásokat sem érdemes figyelmen kívül hagyni. Valószínűleg Ön sem szívesen vásárolna egy olyan webáruházból amelyen látni, hogy a múlt században készítettek.

Milyen hamar készül el a weboldalam?

Egy CMS rendszerrel készített weboldal általában 2-5 héten belül használatba vehető. Egyedi weboldalak esetén nyílván az ügyfél igényektől függ a fejlesztés időtartama.

Szükségem lenne közösségi média oldalakra is. Ebben is tudnak segíteni?

Igen. Igény esetén, segítünk létrehozni Facebook, Instagram, Twitter vagy TikTok fiókját, valamint megmutatjuk hogyan használhatja őket.

Tudom majd kezelni a weboldalamat?

Igen, minden weboldalhoz tartozik adminisztrációs felület ahol létre tudsz hozni cikkeket, oldalakat, termékeket stb. Természetesen megtanítjuk ezt is használni.

Hogyan kell majd fizetnem?

Előre nem kérünk pénzt! A teljes fejlesztést fázisokra osztjuk és mindig az adott fázist kell kifizetni miután elkészültünk vele. Természetesen ezeket az indulás előtt szerződésben is rögzítjük.

Egyedi és WordPress honlapkészítés Budapest és vonzáskörzetében. Keressen minket bizalommal!

MUNKÁINK