Orvosi Weboldalak Készítése

Honlapkészítés magánrendelők, kisebb egészségügyi centrumok számára. Modern, mai igényekre szabott online megjelenés kedvező áron, rövid határidővel.

weblap készítés orvosoknak

Az egészségügy is azon területek közé tartozik, ahol elengedhetetlenné vált mára egy modern weboldal megléte. Egyre több ember tájékozódik a világhálón, sokan a számukra megfelelő egészségügyi szakembert is itt választják ki. Ha az Ön praxisának egy modern, a látogatók számára könnyen navigálható weboldala van, akkor meg is szerezte azt a bizonyos “első benyomást”. Az általunk készített weboldallal Ön hatékonyabban tud majd új pácienseket szerezni és professzionális webes jelenléte lesz.

Mobilbarát design

Weboldala tökéletesen fog megjelenni okostelefonokon, tableteken és asztali számítógépeken egyaránt, így Ön nem fog elveszíteni egy látogatót sem.

páciens kezelő funkciók

Weboldala nem csak úgy fog kinézni mint egy orvosi weboldal, de olyan hasznos funkciókat is tartalmazni fog, melyek megkönnyítik a mindennapi munkáját.

könnyű kezelhetőség

A weboldalhoz könnyen használható adminisztrációs felület tartozik, melyen keresztül az oldalát kezelheti. Használatához programozói ismeretek nem szükségesek.

orvosi weboldal árak

Az ár a 27% ÁFA-t nem tartalmazza!

gyakran ismételt kérdések

Milyen páciens kezelő funkciók lesznek az oldalon?

A weboldalához egy saját fejlesztésű páciens kezelő bővítményt is biztosítunk, mellyel könnyen tud az oldalhoz egy vagy több orvost regisztrálni.

Ezután az adott orvos bejelentkezhet az oldalon és betegeket tud hozzáadni a saját portál oldalán. Tudja kezelni a betegek adatait, kezeléseket tug hozzáadni betegekhez, adatokat tud kiexportálni pdf formátumban.

A betegek is betudnak jelentkezni az oldalon és megtudják tekinteni a kezelésüket és az adott kezelés adatait lehetőségük is van letölteni pdf formátumban.

Ezt a bővítményt folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink visszajelzései alapján, így a funkciók száma mindig bővül.

Keresőoptimalizált lesz az oldalam?

Igen! Megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb kulcsszavakat és minden oldalt ennek megfelelően alakítunk ki.

Mire van szükségem a fejlesztlés előtt?

A weboldal működtetéséhez szüksége lesz egy domain névre és egy tárhelyre. Ha ezekkel még nem rendelkezik, mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani Önnek a megfelelő domain nevet és tárhely szolgáltatót.

A domain név és tárhely szolgáltató, szolgáltatóktól függően, kb. 5.000-10.000 Ft-os éves költséggel jár.

Ezenkí­vül, ha már rendelkezik logóval vagy képekkel, melyeket szeretne látni majd a weboldalon, akkor azokat is küldje majd el nekünk.

Szövegí­rást nem vállalunk, hiszen azt Önnél jobban úgysem tudja senki, hogy milyen szöveg jelenjen majd meg a weboldalon, így ezt is biztosí­tania kell majd részünkre.

.

kérje ingyenes árajánlatunkat

Egyedi konfigurációt szeretne vagy egyéb kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Share This