Honlapkészítés

Elkészí­tjük korszerű és könnyen használható személyes vagy céges honlapját. Minden ügyfelünknek ingyenes Skype tréninget biztosí­tunk, hogy a weboldal tartalmát Ön is könnyedén tudja frissíteni.

miért válasszon minket?

Responsive design

Weboldala tökéletesen fog megjelenni okostelefonokon, tableteken és asztali számítógépeken egyaránt.

Keresőptimalizált

Weboldalát úgy épí­tjük fel, hogy annak tartalmát a kereső motorok könnyen indexeljék, így azt látogatói gyorsan megtaláják.

Blog

Minden weboldalhoz blog funkcionalitás is jár. Kategóriákba szedve oszthatja meg cikkeit célközönségével.

Marketing tanácsadás

Miután a weboldala elkészült, nem engedjük el a kezét. Ötletekkel, tanácsokkal látjuk el marketing stratégiája kialakí­tásához.

Facebook oldal

Facebook nélkül ma már nem lehet sikert elérni a weben, ezért elkészí­tjük cége egyedi Facebook oldalát is és megtaní­tjuk a használatára.

Admin felület

A weboldalhoz könnyen használható adminisztrációs felület tartozik, melyen keresztül az oldalát kezelheti. Használatához programozói ismeretek nem szükségesek.

weboldal árak

Áraink a 27% ÁFA-t NEM tartalmazzák!

kérdések – válaszok

Melyik csomagot válasszam?
Válassza a STARTER csomagot, amennyiben egy egyszerű, néhány oldalas bemutatkozó oldalra van szüksége.

A MEDIUM csomagot azoknak ajánljuk, akik több információt szeretnének megjeleníteni a weboldalon képekkel és egyéb média tartalommal egyetemben. Az ezt a csomagot választóknak igény szerint elkészí­tjük Facebook rajongói oldalukat is és azt összekapcsoljuk a honlappal.

A PRO csomagot választók megkapnak mindent, amit a STARTER és MEDIUM csomagok tartalmaznak. Ezen felül, igény szerint többnyelvű funkcionalitást, marketing tanácsadást és egyéb bőví­tmények telepí­tését, integrálását is vállaljuk.

Kell valamit biztosítanom a weboldalhoz?
A weboldal működtetéséhez szüksége lesz egy domain névre és egy tárhelyre. Ha ezekkel még nem rendelkezik, mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani Önnek a megfelelő domain nevet és tárhely szolgáltatót.

A domain név és tárhely szolgáltató, szolgáltatóktól függően, kb. 5.000-10.000 Ft-os éves költséggel jár.

Ezenkí­vül, ha már rendelkezik logóval vagy képekkel, melyeket szeretne látni majd a weboldalon, akkor azokat is küldje majd el nekünk.

Szövegí­rást nem vállalunk, hiszen azt Önnél jobban úgysem tudja senki, hogy milyen szöveg jelenjen majd meg a weboldalon, így ezt is biztosí­tania kell majd részünkre.

Kell ÁFA-t fizetnem?
A fenti árakat 27% ÁFA terheli.
Milyen hamar készül el a honlapom?
A határidő az egyéni igények és a visszajelzések időtartamától függhet. De általában 2-3 héten belül átveheti a weboldala végleges verzióját.
Hogyan történik a weboldalam fejlesztése?
Először mindenképp felteszünk majd Önnek néhány kérdést, hogy a lehető legjobban megértük az igényeit és céljait a weboldalával kapcsolatban.

Ezután elkészítünk egy grafikai sablont, majd pedig miután ezt Ön jóváhagyta elkezdjük a weboldal fejlesztését.

Önnel folyamatosan kapcsolatban leszünk és egyeztetni fogunk a részletekről.

Kapok számlát a rendelésről?
Természetesen minden esetben elektronikus számlát állí­tunk ki a megrendelésről.

kérjen árajánlatot

Kérdése van? Nem talált Önnek megfelelő csomagot ajánlataink között? Esetleg egyedi weboldalra van szüksége?

Írjon nekünk és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

6 + 3 =

Share This