Egyedi weboldal készítés

Egyedi
Weboldal Készítés

Egyedi Weboldal Készítést azoknak ajánlunk, akik gyors, rugalmas fejlesztést és teljes mértékben személyre szabott online megjelenést keresnek. Az egyedi kódolás lehetővé teszi, hogy weboldala pontosan illeszkedjen vállalkozása speciális igényeihez és célkitűzéseihez, miközben a teljes tárhely kezelést és ügyintézést is biztosítjuk.

Főbb Funkciók

Az alábbi funkciókat alapértelmezetten tartalmazza az oldal

Üzleti vagy Személyes Weboldal

Legyen szó üzleti weboldalról vagy személyes portfólióról, egyedi megközelítéssel hozzuk létre a weboldalt, ami tökéletesen tükrözi céljait és egyéniségét.

Egyedi Kódolású Oldal

Az egyedi kódolású oldalakkal pontosan az Ön igényeire szabott, teljes mértékben egyedi megoldásokat kínálunk, amelyek nem csak esztétikailag, hanem funkcionalitásban is tökéletesen illeszkednek vállalkozása profiljához.

Mobil-barát Megjelenés

Mobil-barát weboldalaink minden eszközön tökéletesen működnek, biztosítva, hogy látogatói zökkenőmentes felhasználói élményben részesüljenek, függetlenül az eszköztípustól.

Beépített SEO Funkciók

A weboldal fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítunk a beépített SEO funkciókra, mint a sitemap, structured data és meta címkék, amelyek javítják weboldalának keresőmotoros láthatóságát és elősegítik a magasabb rangsorolást.

Adminisztrációs Kontrol Panel

Weboldalához egyszerűen kezelhető adminisztrációs kontrol panelt biztosítunk, amely lehetővé teszi Önnek, hogy gyorsan frissíthessen tartalmat és kezelje a beállításokat, így teljes ellenőrzést biztosítva weboldala felett.

Gyors Oldalbetöltés

A weboldalakat optimalizáljuk a gyors oldalbetöltés érdekében, amely létfontosságú a kiváló felhasználói élményhez és a kedvező SEO értékeléshez.

Google Analytics, Search Console Beállítás

Integráljuk weboldalába a Google Analytics és Search Console szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy pontosan lássa weboldala teljesítményét és optimalizálhassa weboldalát a jobb keresőmotoros helyezések elérése érdekében.

Rövid Fejlesztési Idő

Hatékony fejlesztési folyamatunk lehetővé teszi, hogy rövid időn belül elkészüljön weboldala, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötnünk a minőség terén. Ez biztosítja, hogy gyorsan reagálhasson piaci igényekre és előnyt szerezzen versenytársaihoz képest.

KÉSZ VS. SZEMÉLYRE SZABOTT

WordPress vs. Egyedi Fejlesztés

Fedezze fel a WordPress és az egyedi fejlesztésű weboldalak közötti különbségeket, hogy igényeinek megfelelően tájékozott döntést hozhasson.

Funkcionalitás WordPress Weboldal Egyedi Weboldal
Flexibilitás
bullet-point Korlátozott a sablonok és bővítmények által
bullet-point Korlátlan, teljesen testreszabható
Sebesség
bullet-point Lassú lehet a túl sok bővítmények miatt
bullet-point Optimalizált, magas teljesítmény
Biztonság
bullet-point Ki van téve a gyakori sebezhetőségeknek
bullet-point Fokozott, személyre szabott biztonsági intézkedések.
Skálázhatóság
bullet-point Komplex oldalak esetén kihívás
bullet-point Könnyen skálázódik az üzleti igényekkel
Egyediség
bullet-point Gyakran sablon alapú, kevésbé egyedi
bullet-point Teljesen egyedi, saját brand-hez igazítható
Funkcionalitás
bullet-point Függ harmadik féltől származó témáktól/bővítményektől
bullet-point Teljes kontroll minden aspektus felett.

Az egyedi kódolású weboldal választása a WordPress weboldallal szemben azt jelenti, hogy prioritást élvez a rugalmasság, sebesség, biztonság, skálázhatóság, egyediség és kontrol a digitális jelenlét szempontjából. Ez a megközelítés egy személyre szabott megoldást kínál, amely fejlődhet az üzletével, biztosítva egy különleges online identitást és optimalizált teljesítményt, hogy megfeleljen az Ön közönsége igényeinek.

árak

Mennyibe kerül a fejlesztés?

INDULÓ ÁR

Az ár a 27% ÁFA-t tartalmazza!

169 000 Ft

A kezdő ár az alábbi funkciókat tartalmazza:

  • Adminisztrációs felület
  • Blog bejegyzések, oldalak létrehozása
  • Felhasználó kezelés (regisztráció, bejelentkezés)
  • Kapcsolati űrlap
  • 301 redirect
  • Google Tag Manager kezelés
  • Számos további funkció ...
Írjon nekünk

Az induló ár magában foglalja a felsorolt alapfunkciókat, beleértve egyedi dizájnt, reszponzív kialakítást, alapvető SEO beállításokat, blogot, kapcsolati űrlapot valamint lehetőséget biztosít néhány kisebb volumenű egyedi funkció hozzáadására.

Általánosságban, egy weboldal projekt 30 napon belül átadásra kerül, de ez változhat a kért funkciók számától és komplexitásától függően.

A végső ár az ügyfél által kért extra funkciók és azok komplexitása alapján alakul ki, így biztosítva, hogy a végeredmény pontosan megfeleljen egyedi igényeinek és elképzeléseinek. Minden projekt egyedi árajánlatot igényel, amely tükrözi az egyedi funkciókra és megoldásokra vonatkozó specifikus követelményeket.

Szerződéskötés során a projekt összértékének 50%-át kérjük előlegként, a fennmaradó 50% pedig a weboldal sikeres átadását követően esedékes.

Az átadás után további 3 hónapon keresztül ingyenesen vállaljuk a weboldalon esetlegesen felmerülő hibák javítását; új funkciók bevezetése azonban nem tartozik ebbe az időszakba.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletesebben is megbeszélhessük az elvárásait és egyedi igényeit, ezzel is biztosítva a projekt sikerességét.

A Fejlesztés Folyamata

Ismerje meg weboldalának fejlesztését ötlettől a megvalósulásig, lépésről lépésre.

Step 1 Image

1. lépés

Specifikáció

Az Ön igényeinek pontos meghatározása és a weboldal funkcióinak egyeztetése.

Step 2 Image

2. lépés

Grafikai Design

A véglegesített specifikáció alapján vizuális terv készítése a weboldal kinézetéről.

Step 3 Image

3. lépés

Fejlesztés

A specifikáció és a grafikai terv alapján a weboldal végleges megalkotása.