Weboldal költöztetés

Weboldal Költöztetés

Weboldal költöztetési szolgáltatásunk ideális választás azoknak, akik zökkenőmentes, gyors migrációt és teljeskörű tárhelykezelést igényelnek új hosting környezetükbe. Gondoskodunk minden technikai részlet megoldásáról, beleértve a DNS beállításokat, emailek költöztetését és az SSL konfigurációt, így Ön nyugodtan fókuszálhat vállalkozása növekedésére. Biztosítsa weboldalának folyamatos és megbízható működését velünk.

Főbb Szolgáltatások

Az alábbi szolgáltatásokkal segítjük Önt

Weboldal Költöztetés

Zökkenőmentes áttelepítés bármely hosting szolgáltatásról (cPanel, Plesk, VPS, stb.) új környezetbe. Biztosítjuk weboldala gyors és biztonságos áttelepítését, minimalizálva a leállási időt és az adatvesztés kockázatát.

Gyors és Sima Adatátvitel

A fájlok és adatbázisok gyors és zökkenőmentes áthelyezése, garantálva az információk integritását és az átállás sebességét.

DNS és Névszerver Konfiguráció

Precíz DNS és névszerver beállítások, biztosítva weboldala gyors és megbízható elérhetőségét az interneten.

SSL Konfiguráció és Email Fiókok Áttelepítése

Biztonságos SSL konfiguráció és email fiókok gondos áttelepítése, megőrizve az adatvédelmet és kommunikációs folytonosságot.

Domain és Tárhely Kezelés, 301 Átirányítás

Teljes körű domain és webtárhely menedzsment, valamint 301-es átirányítások beállítása a sima weboldal áttelepítésért és SEO értékek megőrzéséért.

Hibák Javítása a Migráció Után

Gyors és hatékony problémamegoldás a weboldal migrációja után esetlegesen felmerülő kérdésekben, biztosítva a zavartalan működést.

Kép leírása

Részletek a Szolgáltatásról

A weboldal költöztetési szolgáltatásunk több éves szakmai tapasztalaton alapul, így ügyfeleink teljes körű támogatást élvezhetnek weboldalaik áttelepítése során. Szolgáltatásunk magában foglalja a fájlok és adatbázisok gondos átköltöztetését, valamint a domain és tárhely beállítások pontos konfigurálását az új hosting szolgáltatónál. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk az email postafiókok és azok üzeneteinek átköltöztetésére, biztosítva az átmenet zökkenőmentességét és az információk integritásának megőrzését.

Ügyfeleink igényeit figyelembe véve, lehetőség van domain név és tárhely szolgáltatás biztosítására is, amennyiben az új környezet ezt igényli. Segítséget nyújtunk továbbá a domain név regisztrálásában és az átregisztrálásban egyik regisztrátortól a másikhoz, megkönnyítve ezzel a költöztetési folyamatot. Mindezek mellett folyamatos támogatást és tanácsadást kínálunk, hogy weboldala problémamentesen működjön az új hosting környezetben, lehetővé téve ezzel vállalkozása zavartalan fejlődését.

INDULÓ ÁR

Az ár a 27% ÁFA-t tartalmazza!

40 000 Ft

Az ár az alábbiak függvényében változhat:

 • Weboldal mérete és típusa
 • Tárhely szolgáltató, szerver típusa
 • Kontroll Panel Típusa
 • Domain Beállítások
 • Emailezés költöztetése
 • Egyedi Beállítások és Funkciók
Írjon nekünk

ÁRAINK

Mennyibe kerül?

A weboldal költöztetésének ára és menete számos tényezőtől függhet. Íme néhány kulcsfontosságú faktor, amelyek jelentősen befolyásolhatják a folyamatot:

 1. Weboldal Mérete: A weboldal fájljainak és adatbázisainak mérete nagyban befolyásolja a költöztetés idejét és összetettségét.
 2. Tárhely Szolgáltató: Az aktuális és az új tárhely szolgáltató technikai specifikációi, valamint a támogatott technológiák különbségei szintén hatással vannak a migrációs folyamatra.
 3. Kontroll Panel Típusa: A cPanel, Plesk, vagy egyéb kezelőfelületek közötti különbségek befolyásolhatják, hogy mennyire egyszerű vagy összetett a költöztetés.
 4. Domain Beállítások: A domain név kezelése, DNS beállítások módosítása és potenciális propagációs késések szintén fontos szempontok.
 5. Email Fiókok: Az email fiókok és üzenetek átköltöztetésének szükségessége külön figyelmet és erőforrást igényelhet.
 6. Weboldalon Futó Alkalmazások/Scriptek: Egyes egyedi vagy régebbi alkalmazások, scriptek kompatibilitási problémákat okozhatnak az új környezetben.
 7. Adatbázis Kompatibilitás: Az adatbázis típusai (pl. MySQL, PostgreSQL) és verziók közötti különbségek befolyásolhatják az áttelepítést.
 8. Egyedi Beállítások és Funkciók: Egyedi beállítások, pl. .htaccess fájlok, cron jobok, PHP verziók, SSL tanúsítványok áttelepítése.
 9. Weboldal Biztonsági Másolatainak Elérhetősége: A meglévő biztonsági másolatok állapota és azok használata a költöztetés során.

Ezek a tényezők együttesen határozzák meg a költöztetési folyamat bonyolultságát, időtartamát és költségét. Egy alapos előzetes felmérés segíthet azonosítani a potenciális kihívásokat és előre tervezni a sima átállás érdekében. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért.